Algemeen

Aan de rand van de oude peel, 12 kilometer westelijk van Venlo, ligt het dorp Sevenum. Een uitgestrekte gemeente waar nog ruimte is en rust heerst, met vele bossen en enkele waardevolle natuurgebieden. Aan een van deze natuurgebieden, de Elsbeemden, ligt de voormalige boerderij De Beierhof. Deze knusse groepsaccomodatie biedt een groot aantal sport- en spel mogelijkheden.

Floriade 2012
Uitstekende accomodatie op +/- 5 km van de floriade. De Floriade is de Wereld Tuinbouw Expo die eens in de tien jaar in Nederland plaatsvind. Van 5 april t/m 7 oktober 2012 wordt de zesde editie van de Floriade georganiseerd in Venlo.

Ligging
In de wijde omgeving is slechts weinig bebouwing. Dit zal in de toekomst niet veranderen omdat de Beierhof is gelegen in een natuurgebied met hoge landschapelijke waarde. Het geheel ademt een landelijke sfeer die niet wordt verstoord door verkeer of ander lawaai.

Voorzieningen
De Beierhof bevat twee gebouwen met elk 40 bedden. Deze gebouwen kunnen zowel afzonderlijk als tezamen gehuurd worden en eventueel ingedeeld worden naar wens. Tevens bestaat de mogelijkheid tot groepskamperen op het uitgestrekte kampeerterrein of in het paviljoen. Er zijn 160 kampeereenheden beschikbaar op 3,2 hectare. De accomodatie bevat een sfeervolle verlichte binnenplaats als terras, een gezellige bar met muziekinstallatie, een eetzaal, een bedrijfskeuken, een dagverblijf met televisie en video en een kampvuurplaats. Er zijn in totaal 14 douches en 6 toiletten, dus in sanitair is ruim voorzien. Verder is het complex uitstekend geÔsoleerd en tegen brand beveiligd.

Recreatie
De landelijke omgeving biedt veel mogelijkheden om er zelf op uit te gaan. In de directe omgeving liggen verschillende wandel- en fietsroutes uitgestippeld. Op het 5 hectare grote terrein van onze recreatieve accomodatie zijn speel- en sportvelden voor diverse activiteiten. In de nabijheid van De Beierhof zijn er vele interessante attracties. Voorbeelden hiervan zijn Toverland, De Schatberg, een subtropisch zwembad, een 18 holes golfbaan, een midgetgolf baan, paintball, en vele bezienswaardigheden.
Wij zijn graag behulpzaam bij het samenstellen en/of verzorgen van uw programma, zoals bijvoorbeeld speur- en wandeltochten,bosspelen, binnen en buiten gezelschapspelen, een mini survival, mountain-biken, kanotochten, tafeltennis, jeu de boules, handboogschieten, klimwand, barbecue of een zeskamp.

Bijzonderheden
Het sport- en vakantiecentrum is uitermate geschikt voor meerdaagse arrangementen voor scholen, reŁnies, bedrijfsbijeenkomsten, sport- en trainingskampen, scoutinggroepen, enzovoort. Het complex is zodanig opgezet en ingericht dat jong en oud zich er op zijn gemak voelt. Natuurliefhebbers, actieve sporters, wandelaars en fietsers hebben in het uitgestrekte buitengebied alle ruimte.
Na een telefonische afspraak bent u van harte welkom om eens kennis te maken met ons uniek vakantiecentrum, waar alle soorten van recreatie, studiedagen en andere groepsbijeenkomsten het hele jaar door mogelijk zijn.